Avi steg 1


Här kan du betala din medlemsavgift. Om du har en KI-inloggning bör du logga in och betala i stället. Om du betalar för vårterminen redan nu kommer du att registreras som medlem direkt när vi fått informationen om din kursregistrering VT21!


Läs betalningsvillkoren innan du betalarOBS! Var noga med att du betalar för rätt termin! Observera att inga medlemsavgifter återbetalas.

Termin VT21
*
10 siffror: ååmmddnnnn

*
*

*
*
*
*Alternativa betalsätt

Om du inte vill betala med kort via betaltjänsten Swedbank Pay, kan du betala via internetbank/bankgiro eller besöka någon av våra kårexpeditioner för att betala kontant.

Om du betalar via internetbank eller bankgiro med OCR-nummer skriver du bara av uppgifterna som kommer till vänster i sista steget: OCR-nummer, bankgironummer och belopp att betala. Kom ihåg att spara kvitto!


Betalningsvillkor

Ditt medlemskap är giltigt från den dag Medicinska Föreningen mottar din betalning (förutsatt att den termin den gäller har börjat och du är registrerad i LADOK) fram tills att den aktuella terminen löper ut.


Inga avgifter återbetalas.


Du hittar den mesta informationen om Medicinska Föreningen på hemsidan. Fullständiga villkor för medlemskapet återfinns i stadgarna.


Information till personer registrerade i Medicinska Föreningens i Stockholm medlemsregister enligt dataskyddsförordningen artikel 14