Avi steg 1

Här kan du betala din medlemsavgift för höstterminen 2017.

OBS!
Var noga med att du betalar för rätt termin! Observera att inga medlemsavgifter återbetalas.

Om du har en KI-inloggning bör du logga in och betala i stället. Då slipper du ange alla dina uppgifter här nedan.

Saknar du svenskt personnummer?

Om du är registrerad i Ladok ska du ange det tillfälliga personnumret som finns i Ladok. Det hittar du genom att logga in i Ladok på webb. Om du inte har ett svenskt personnummer och inte är registrerad i Ladok, ska du ange ditt födelsedatum (ÅÅMMDD) följt av -P123 ex. 901231P123, samt mejla in ett intyg över dina studier till karx@medicinskaforeningen.se.

Termin HT17
10 siffror: ååmmddnnnn

Betalsätt

Betala med kort:

Fyll i dina uppgifter och tryck på "Nästa" för att kontrollera uppgifterna. Välj sedan kortbetalning och följ instruktionerna. Du flyttas då över till PayEx betaltjänst. Det är viktigt att du fyller i alla fälten korrekt, om något är fel ifyllt stoppas din betalning.

När betalningen är genomförd trycker du på "Kvitto” och skriver ut kvittot.

Betala via internetbank/bankgiro:

Om du betalar via internetbank eller bankgiro med OCR-nummer skriver du bara av uppgifterna som kommer till vänster i sista steget: OCR-nummer, bankgironummer och belopp att betala. Kom ihåg att skriva ut kvitto!

Betala med kontanter:

Om du vill betala kontant kan du besöka någon av våra kårexpeditioner och betala på plats. Se våra öppettider här.

Inga avgifter återbetalas.

Payex