Avi steg 1

Här kan du betala din medlemsavgift för höstterminen 2018.

OBS!
Var noga med att du betalar för rätt termin! Observera att inga medlemsavgifter återbetalas.

Om du har en KI-inloggning kan du logga in och betala i stället. Då slipper du ange alla dina uppgifter här nedan.

Saknar du svenskt personnummer?

Om du är registrerad i Ladok ska du ange det tillfälliga personnumret som finns i Ladok. Det hittar du genom att logga in i Ladok på webb. Om du inte har ett svenskt personnummer och inte är registrerad i Ladok, hör av dig till karx@medicinskaforeningen.se.

Information till personer registrerade i Medicinska Föreningens i Stockholm medlemsregister enligt dataskyddsförordningen artikel 14

Termin HT18
10 siffror: ååmmddnnnn

Betalsätt

Betala med kort:

Fyll i dina uppgifter och tryck på "Nästa" för att kontrollera uppgifterna. Välj sedan kortbetalning och följ instruktionerna. Du flyttas då över till PayEx betaltjänst. Det är viktigt att du fyller i alla fälten korrekt, om något är fel ifyllt stoppas din betalning.

När betalningen är genomförd trycker du på "Kvitto” och skriver ut kvittot.

Betala via internetbank/bankgiro:

Om du betalar via internetbank eller bankgiro med OCR-nummer skriver du bara av uppgifterna som kommer till vänster i sista steget: OCR-nummer, bankgironummer och belopp att betala. Kom ihåg att skriva ut kvitto!

Betala med kontanter:

Om du vill betala kontant kan du besöka någon av våra kårexpeditioner och betala på plats. Se våra öppettider här.

Betalningsvillkor

Ditt medlemskap är giltigt från den dag Medicinska Föreningen mottar din betalning (förutsatt att den termin den gäller har börjat och du är registrerad i Ladok) fram tills att den aktuella terminen löper ut.

Om du väljer att betala för två terminer fortsätter ditt medlemskap automatiskt nästa termin, förutsatt att du är student vid Karolinska Institutet även den terminen.

Inga avgifter återbetalas.

Du hittar den mesta informationen om Medicinska Föreningen på hemsidan. Fullständiga villkor för medlemskapet återfinns i stadgarna.

Payex