Välkommen till Medicinska Föreningens medlemsportal!


Som registrerad student på Karolinska Institutet kan du enkelt logga in i medlemsportalen för att betala avgiften för kårmedlemskap i Medicinska Föreningen, samt se vilka terminer du betalat för och skriva ut kvitton för betalda avier.


Det går nu bra att bli medlem för höstterminen 2019!

Logga in

Fungerar det inte att logga in trots att du har ett KI-inloggningskonto?

Efter att du har registrerat dig på din kurs eller ditt program i Ladok kan det ta några dagar innan vi får informationen från KI. Så fort informationen har importerats till vårt medlemsregister kommer du kunna logga in!

Om du vill betala redan nu kan du skapa en avi själv via vår snabbetalning. Då kommer du att registreras som medlem direkt när vi fått informationen om din kursregistrering!


Har du inte registrerats för dina doktorandstudier ännu?

Om du förbereder dig för din antagning till doktorandstudier, men ännu inte är registrerad doktorand, behöver vi ett intyg för att kunna registrera dig som medlem i MF. Du kan registreras som medlem en termin i taget och är då intertriginös medlem.

Läs mer här.


Föreskrifter för intertriginöst medlemskap


Vill du bli stödmedlem?

Stödmedlemskap är ett sätt att stödja Medicinska Föreningen och ger dig inga medlemsförmåner eller demokratiska rättigheter inom MF. Det gör dock att du kan vara medlem i kårföreningar och utskott (även om du t.ex. inte studerar på Karolinska Institutet). Du kan betala stödmedlemskapet för en eller två terminer via snabbetalningen.


Föreskrifter för stödmedlemskap


Läs mer om olika typer av medlemskap här


Information om hur vi behandlar dina personuppgifter


Här hitta du fler vanliga frågor och svar om medlemskap i Medicinska Föreningen